Prudko návykové recepty na horúcu čokoládu

Zima je tu a vonkajšie teploty nás nútia zahriať sa rôznymi spôsobmi. Pre mlsných je ideálnou voľbou šálka lahodnej horúcej čokolády. A tak, ako v móde, aj v gastronómii sa menia trendy a stále sa vymýšľa niečo nové. Bežnú tekutú čokoládu môžete ozvláštniť rôznymi ingredienciami. Napadlo by vám pridať do nápoja levanduľu, kokos, pepermint, či tekvicové korenie? Tieto netradičné prísady dajú vášmu maškrteniu nový rozmer. Na záver môžete šálku čokolády ozdobiť s marshmallow a šľahačkou.
Skúste si pripraviť niektorý z lákavých receptov, určite neoľutujete.
Na uľahčenie príprav:
1 unca (oz)=28,3 g
TSP= čajová lyžička
TBSP= polievková lyžica
Zdroj: sheknows.com